Csinos (becenév: Csini, Öregasszony, Mami)

Csinos egy 1994-es születésű nyárifekete kanca.
Előző gazdája azért adta el,hogy nálunk töltse jól nyugdíjas éveit. 2012 óta van itt,egy nagyon aranyos, lassú lovacskát ismertünk meg benne. Kirobbanthatatlanul nyugodt jelleme van terepen is. Nagyon könnyen kiülhető jármódjai miatt a gyerekek és a kezdő lovasok rajta szoktak megismerkedni az ügetéssel és a vágtával.


Jenny (becenév: Jenny, Tarka, Hörcsi)

Jenny egy 2003-as születésű barna tarka 75%-os quarter horse kanca. Apja IC Coco Lena quarter horse, egy nagyon jó fejű,megbízható mén, ezt örökítette is a lányának. Az anyja egy tarka kis ló volt,akinek az apja Crazy Professor quarter horse. Jenny-nek a nagyon jó származása mellett rendkívüli jelleme is van. A kis gyerekek nagy kedvence mind a színe miatt, mind a kedvessége miatt.


Oszaka (Becenév: Oszi,Oszkár, Oszi bácsi)

Oszi 1996-os születésű pirospej herélt. 2018 őszén került hozzánk egy családtól. Pár hónap együtt dolgozott munka után most már elmondható hogy beváltotta a hozzáfűzött reményeket, rendkívüli jó csapattag lett.
Oszit ugyanúgy kedvelik felnőtt lovasaink mint a gyerekek.


Comanche Bueno (becenév: Comi, Mancs, Öcsi, Sajt, Dinnye)

Comi egy 2010-es születésű meggypej 50%-os quarter horse herélt. Apja: IC Coco Lena quarter horse Anyja: Orgona,egy Goliath apaságú kanca.
2015 óta a csapat tagja. Vele szoktuk levezetni a csapatos túráinkat, Ő a vezérló. Magas képzettsége miatt a haladóbb lovasaink sokat tanulhatnak tőle. Rendkívüli szelíd jelleme miatt szeretik a gyerekek is,mert nagyon könnyen irányítható és nagyon jó voltizsló.